Hyggelig restaurant på Vesterbro

Vesterbro i København er et område, der bugner af liv, udvikling og masser af kulturelle og kulinariske oplevelser. Her ligger Café Patina på en af de hyggelige sidegader til Istedgade i rolige omgivelser og byder dig velkommen til ægte græsk mad og stemning.

Autentisk græsk mad

Friske råvarer af høj kvalitet og respekt for det græske køkken er altid i højsædet hos Café Patina. Her kan du nyde mange forskellige traditionelle græske retter i en hyggelig og autentisk græsk atmosfære midt på Vesterbro.
Den græske kogekunst, vi arbejder med, har vi udviklet gennem mange år, så alle retter på vores menukort er fulde af smag, saft, kraft og kærlighed til madkunsten. Vores motto er “Kærlighed til mad og drikke ruster aldrig”.

Vi laver både klassiske græske retter som Mousaka og Stifado, men vi har også et stort udvalg forretter – meze, der kan deles ved et bord eller fungere som hovedret.
Det græske køkken spænder bredt, vegetarisk, vegansk eller med kød i mange variationer.
På vores menukort finder du blandt andet hovedretter som den græske hakkebøf, Bifteki, hvidløgsmarineret lammekrone og græske frikadeller. Men der er også gode muligheder for vegetariske og veganske retter som eksempelvis fyldt aubergine eller peberfrugt.

Vores klassiske græske desserter såsom Baklava og græsk kiksekage er selvfølgelig hjemmelavede og fyldt med smag, der perfekt afrunder en to- eller treretters menu i bedste græske stil. Vi har en menu, som vi kalder “Romantisk middag for to” til 299,- pr. mave
Vores vinkort byder på både græske, italienske og sydafrikanske vine til at akkompagnere måltidet, og vi serverer både rød, hvid, rosé, retsina og bobler.

Hyggelig græsk stemning

Oplev smagen af dejlige Grækenland i vores restaurant, der er indrettet rustikt og hyggeligt, med god mulighed for at mødes både i intim stemning eller som selskab til et græsk måltid ud over det sædvanlige i lokaler på Vesterbro, hvor der er plads til 30 spisende gæster indendørs. Når vejret tillader det, byder vi desuden på udendørs servering ved vores hyggelige, små borde lige uden for restauranten.

Stedet er udsmykket med mange detaljer og får tankerne både til Grækenland og tilbage i tiden, der er med til at gøre restaurantbesøget og oplevelsen på Café Patina endnu mere autentisk græsk. Café Patina er en græsk restaurant, som er anderledes end hvad du normalt møder.
På Café Patina er du altid garanteret en god aften med et bredt udvalg af græske specialiteter og ægte græsk stemning. Du kan booke dit bord her på siden eller kontakte restauranten på telefonnummer 31 70 80 28.

×
Reservation
Menu