Intim restaurant i København

Duften af krydret Mousaka, friskbagt brød eller hjemmebagt græsk valnøddekage mødes i en skøn forening i de hyggelige lokaler med ægte græsk stemning på Café Patina i København.
Her er der plads til 30 gæster i den hyggelige og intime restaurant, hvor du kan nyde en romantisk middag såvel som et mindre selskab i autentiske rammer og få oplevelsen som at være i Grækenland.

Kærlighed til mad, drikke og hygge ruster aldrig

På Café Patina er det både kærligheden til den græske mad og kultur, der præger restauranten og atmosfæren.
Indrettet i de klassisk græske blå og hvide farver emmer Café Patinas lokaler på Vesterbro af Grækenlands varme og kultur. Den intime restaurant egner sig godt til både den romantiske aften for to, en god middag med venner og familie eller til mindre selskaber. Det er også muligt for dig at booke vores hyggelige lokaler til din helt egen begivenhed. Det kan du gøre her på siden, hvor du også kan booke din middagsreservation.

Centralt placeret på Vesterbro er Café Patina et oplagt sted at starte med en god middag, inden du eksempelvis skal til koncert på Vega, der ligger få hundrede meter fra restauranten, eller før du skal videre ud i Vesterbros spændende natteliv.

Græske traditioner og fornyelser

Café Patina er opstået ud fra en stor kærlighed til det græske køkken, og vores vision er at skabe og tilbyde Københavns bedste græske mad, der hylder både det nye og det gamle inden for græsk madlavning.
Vores menukort er fyldt med klassiske græske retter, der alle er lavet med kærlighed til og respekt for græsk tilberedning af mad. Vi har et bredt udvalg af spændende forretter, hovedretter og desserter, der alle er hjemmelavede, smagfulde og præsenteret i bedste græske stil.
Vores forretter – meze, byder f.eks. på Saganaki, Squash-frikadeller, tærter, Tzatziki og Feta i filodej. Meze kan både bestilles som forretter, deles af flere ved bordet eller fungere som hovedret. Se mere under menu.

Vores menukort byder også på en række spændende hovedretter som for eksempel græsk hakkebøf, Bifteki, Stifado eller hvidløgsmarineret og grillet lammekrone.
Det græske køkken er rigt på grøntsager og ost, og vi tilbyder derfor også mange vegetariske og veganske retter som eksempelvis vores fyldte aubergine eller peberfrugt, osteplatter samt tærter Tiropita og Spanakopita.
Vores desserter er selvfølgelig også hjemmelavede og fyldt med smag, og vi tilbyder blandt andet den klassiske græske nøddekage Baklava.
Vi glæder os til at byde dig indenfor til en velsmagende, græsk aften på Café Patina – book dit bord her.

×
Reservation
Menu