GRÆSK MAD I KØBENHAVN

Tilbage til Grækenland med autentisk græsk mad i København hos Café Patina

Book bord

Lækker græsk mad i København

Er du på udkig efter god græsk mad i København, på en restaurant hvor hyggelige omgivelser, service med et smil og kærlighed til de gode smagsoplevelser går op i en højere enhed? Hos Café Patina er vi stolte over at kunne byde på en autentisk middag i det græskes tegn. Vi er et græsk-dansk ægtepar, der åbnede Café Patina på Vesterbro med den tanke at servere traditionel græsk mad i København, præcis som man får den i Grækenland. Vil du prøve vores smagfulde retter? Kontakt Café Patina i dag for at bestille et bord. Vi ser frem til at se dig.

CAFÉ PATINA – GRÆSK MAD, SOM MAN FÅR DET I GRÆKENLAND

Vores navn, Café Patina, beskriver vores ambition om at holde cyklussen i live og at favne både nyt og gammelt. Vores menukort består af traditionel græsk mad som fx mousaka, tzatziki, græsk salat, squashfrikadeller, blæksprutteringe, stifado og meget mere. Vores opskrifter er perfektioneret gennem mange års glæde ved den græske mad.

På vores kort finder du noget for enhver smag. Er du vegetar? Så er der masser af muligheder for at blive mæt, idet det græske køkken i høj grad bygger på grøntsager. Er du til ost eller lækker dessert, vil du heller ikke blive snydt. Vi importerer udsøgte oste, som egner sig perfekt til et glas rødvin i selskab med dem du holder af.

Hyggelige omgivelser og god stemning

Vores græske restaurant ligger på Mysundegade 26 på Vesterbro. Vesterbro er en bydel med mange forskellige mennesker. Vi passer godt ind her, fordi vi også er meget rummelige – hos os er der hjerterum til alle. At vi er lokaliseret på Vesterbro betyder også, at det er et oplagt sted at snuppe en bid græsk mad inden din koncert i spillestedet Vega, eller bare hvis du ønsker at nyde en romantisk middag med din partner. Du kan også booke vores hyggelige lokaler til en begivenhed. Vi har plads til 30 spisende gæster indenfor, og endnu flere udenfor når vejret er godt. Hos os er du garanteret en ægte græsk stemning, der med sin blå og hvide udsmykning leder tankerne hen på det solrige Grækenland, som vi elsker.

Kontakt os for at bestille bord

For et klassisk græsk måltid, kontakt Café Patina på telefon 31 70 80 28, eller bestil et bord online gennem TableAgent. Kommer du med offentlig transport, går bus 14 mod Ny Ellebjerg Station, bus 6A mod Rødovrehallen eller bus 10 mod Brønshøj Torv stort set lige til døren eller tag den nye metro Cityringen med station Enghave Plads. Dette gør det nemt og hurtigt at komme ud og spise græsk på Café Patina.

Vi glæder os til med typisk græsk gæstfrihed her i København at tage imod dig og servere dejlige smagfulde retter for dig.