Græsk restaurant nær Frederiksberg

Autentisk græsk restaurant nær Frederiksberg – Græsk mad som i Grækenland

Book bord

GRÆSK MAD & RESTAURANT ET STENKAST FRA FREDERIKSBERG

Det græske køkken er kendt for sine smagfulde retter med masser af grøntsager, kød og krydderier, der leder tankerne hen på ferie og afslapning under varmere himmelstrøg. Har du fået smag for det græske køkken, og leder du derfor efter en autentisk græsk restaurant nær Frederiksberg, så er Café Patina et oplagt valg. Kontakt os i dag for at bestille bord til en græsk middag – vi ser frem til at byde velkommen i vores hyggelige græske restaurant i København.

Blot 5 minutter på cykel fra Frederiksberg Centrum ligger Café Patina, vores græske restaurant på Vesterbro. Vi er et dansk-græsk ægtepar, der med vores restaurant forsøger at videregive den glæde, vi selv oplever ved det græske køkken og dets mange smagsoplevelser. Vores restaurant ligger tæt på Frederiksberg Alle, og lige ved Vega, så det er oplagt at snuppe en bid græsk mad inden en koncert i det populære spillested.

VORES MENU

Café Patinas menu består af traditionelle græske middagsretter som f.eks mousaka, stifado eller souvlaki og mindre meze (forretter), som f.eks. saganaki og tiropita. Prøv også vores mange meze platter, som er en god måde at smage lidt forskelligt på. Er du vegetar, har vi mange retter lavet udelukkende på grøntsager, og derudover importerer vi også vores egne oste direkte fra Grækenland.

SÅDAN FINDER DU OS

Café Patina ligger på Mysundegade 26, Vesterbro, blot et stenkast fra Frederiksberg, så du let kan nå hertil på gåben. Den nye metro Cityringen, som åbner 29. september 2019, vil gøre det nemt og hurtigt at komme ud og spise græsk på Café Patina.

God græsk mad er værd at gå de ekstra meter for, så er du på udkig efter en autentisk græsk restaurant på Frederiksberg, håber vi, at du vil tænke på os. Vi glæder os til at vise dig, hvad vi kan byde på af græske specialiteter og hygge.