Har du prøvet vores feta ost af egen import på Café Patina? Det har du sikkert, men nu kan du også købe den med hjem. Vi sælger den i pakninger, der varierer lidt i størrelse, men ligger fra ca. 450-600 gr. og den koster 16 kr. pr. 100 gr. Uåbnet er holdbarheden lang og den står naturligvis på pakningen. I åbnet stand, men indpakket i køleskab, kan den holde sig minimum 14 dage.

Feta er Grækenlands mest berømte ost, og ifølge mange nylige rapporter fra diætister og læger rundt om i verden er det også den sundeste ost i verden.
Fordele ved at spise dette lækre mejeri-produkt foruden den dejlige smag:

Høj i ernæring

Som en rig kilde til calcium tyder forskning på, at calcium hjælper med at beskytte kroppen mod mange sygdomme.
Protein alfa-lactalbuminet kan også findes i denne ost, og når det binder sig til calcium, er det blevet antydet at have antibakterielle og antitumor-egenskaber.

Understøtter knoglesundhed

Calcium er vigtigt for knoglerne, det øger knoglemassen, især hos børn og jo større knoglemasse, jo mindre risiko for osteoporose og andre tilstande, der involverer tab af knoglemasse.

Forøger immunforsvaret

Feta er også højt i protein og vitamin B, som hjælper med at bekæmpe infektioner og sygdomme og holder forkølelse og influenza væk.
Fyldt med Probiotika, mikroorganismer/mælkesyrebakterier, som er de bakterier, der giver din tarmflora den rigtige balance.

Velegnet til mennesker med komælk intolerance

For dem med komælk intolerance, takket være Feta, behøver du ikke at opgive alle oste. Feta af god kvalitet er lavet af fåremælk og gedemælk, hvilket er meget bedre for vores mave.